Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ
& ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα 10/12/2009



Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΝΔ- ΚΕΔΚΕ
ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ




Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βρήκε στην ΚΕΔΚΕ όπου επικεφαλής είναι το Πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ. ο κύριος Νικήτας Κακλαμάνης, τον πιο πολύτιμο σύμμαχο για να επιδιώξει το τσάκισμα του αγώνα των συμβασιούχων του Δήμου Αθήνας (αξιοποιώντας για μια ακόμα φορά την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη) για να βγάλουν την κινητοποίηση των εργαζομένων παράνομη και καταχρηστική.
Αυτοί που χρησιμοποιούν τους Δήμους ως Δούρειο Ίππο για να κάνουν Λάστιχο τις εργασιακές σχέσεις- που έχουν κάνει τους Δήμους μηχανισμούς καταστολής, οικονομικής αφαίμαξης των Λαϊκών στρωμάτων και πορτοφόλια χρηματοδότησης των πολυεθνικών έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν τον αγώνα για το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή εργασία παράνομο και καταχρηστικό.
Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την ποινικοποίηση, την συκοφάντηση, την καταστολή του αγώνα των εργαζομένων του Δήμου της Αθήνας που επιχειρούν κυβέρνηση –Ν.Δ.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε προσπάθεια συνέχισης του αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Αθήνας για να κερδηθεί το δικαίωμα στην σταθερή μόνιμη και με δικαιώματα εργασία για όλους.



Η Γραμματεία του Συντονιστικού