Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Σωματείου εργαζομένων με πάσης φύσης σύμβαση στον Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής.

Από αύριο Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010, όλοι οι συμβασιούχοι με συμβάσεις έργου που απασχολούνται στον Δήμο μας, στις Δημοτικές επιχειρήσεις και σε όλα τα Νομικά πρόσωπα του Δήμου μας ( είτε αυτα είναι Ν.Π.Δ.Δ έιτε Ν.Π..Ι.Δ ) ξεκινάμε απεργία διαρκείας με αφορμή τις συνεχιζόμενες και για αρκετούς μήνες καθυστερήσεις πληρωμών μας, όσο και για την απόφαση του κλεισίματος των 2 Δημοτικών Επιχειρήσεων μέχρι το τέλος του μήνα, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι 200 περίπου εργαζόμενοι επι χρόνια συνάδελφοι μας, θα βρεθούν στον δρόμο.

- Απαιτούμε την άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων μας,
- Να ισχύσει και στον δικό μας Δήμο η απόφαση για την παράταση των Δημοτικών επιχειρήσεων έως το τέλος του 2010.

Ζούμε σε μια πόλη που κατακλύζεται απο εργοστάσια και βαριά βιομηχανία, που η Εθνική οδός την χωρίζει στα δύο και η Αττική οδός στα τέσσερα, επιβαρυνόμενοι με ότι πιο ανθιυγεινό για τους οργανισμούς μας και τα παιδιά μας, και το μόνο που ζητάμε είναι σταθερή εργασία.

Απο αύριο δεν θα λειτουργεί κανένας τομέας που αφορά την καθαριότητα του Δήμου Μεταμόρφωσης, τους εργάτες των Δημοτικών επιχειρήσεων, το Δημοτικό κολυμβητήριο, οι Δημοτικές συγκοινωνίες, και απο την Τρίτη, πρώτη μέρα της έναρξης τους και οι 6 Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας καθώς και τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας.

Η απόφαση του σωματείου μας βρίσκει αλληλέγγυο το σωματείο των μονίμων εργαζομένων στον Δήμο μας, οι οποίοι με ψήφισμα τους στο επερχόμενο Συμβούλιο του Σωματείου τους την ερχόμενη Τρίτη θα στηρίξουν και αυτοί τον αγώνα μας.

Παρακαλούμε να δημοσιεύσετε την ομόφωνη απόφαση του Σωματείου μας και αύριο θα σας αποσταλλεί και σε ηλεκτρονική μορφή το πλήρες κείμενο το οποίο θα πλαισιώσει τον αγώνα μας.

Σωματείο εργαζομένων με πάσης φύσης σύμβαση στον Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής.