Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ
& ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Η Δημοτική Αρχή της Μεταμόρφωσης, αφού ξεζούμισε για αρκετά χρόνια εργαζόμενους στο σύνολο των Υπηρεσιών του Δήμου, τώρα τους πετάει στον δρόμο. Κοντά στους 300!
Είναι η ίδια Δημοτική Αρχή που πριν ένα μήνα με απόφαση Δημοτικού Συμβούλιου τους αποδεχόταν ως απαραίτητους για την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου!
Σήμερα τους έχει πάνω από δυο μήνες απλήρωτους και τους απολύει - και από πάνω, θυσία υπέρ της σωτηρίας της πατρίδας από την καπιταλιστική κρίση, που απαιτεί η κυβέρνηση και επιτάσσει η Ε.Ε. για να τους αντικαταστήσει ως αναλώσιμο υλικό με άλλους 8μηνίτες μέχρι να έρθει και αυτών η σειρά.
Για την σωτηρία της πατρίδας, οι απολύσεις, η κατάργηση της σταθερής και μόνιμης εργασίας, η μείωση των μισθών και συντάξεων, η δουλειά ως τον τάφο, η πλήρης ιδιωτικοποίηση και η πολλαπλή φορολόγηση μέσω και του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» και τα βάσανά μας τελειωμό δεν έχουν.
Εργαζόμενοι, να μην δώσουμε δεκάρα για την σωτηρία των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και των μεγαλεμπόρων που υπερασπίζονται εναλλάξ οι γαλαζοπράσινες κυβερνήσεις και οι παραφυάδες τους στο συνδικαλιστικό κίνημα, μιας και αρνούνται την συνδικαλιστική κάλυψη των συμβασιούχων, διαχωρίζοντάς τους ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού.
Καλούμε Σωματεία και Συνδικάτα σε κοινή δράση με τους εργαζόμενους του Δήμου Μεταμόρφωσης, έτσι ώστε να ματαιώσουμε τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής.
• Να μην απολυθεί κανείς.
• Μονιμοποίηση όλων χωρίς όρους.
Η νίκη των εργαζομένων στον Δήμο Μεταμόρφωσης, είναι νίκη για όλους μας.