Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΡΤΗ 2010

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ
& ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΡΤΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ
11.30 π.μ. πλατεία Ομόνοιας

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι Μάρτης 2010
Ποδοπατούνε τα δικαιώματά μας, εξαφανίζουν σε μια νύχτα κατακτήσεις εκατονταετίας, για να γίνει περισσότερο φθηνή η εργατική δύναμη, ώστε ακόμα και σε περίοδο κρίσης τα παράσιτα οι καπιταλιστές, οι κηφήνες αυτής της κοινωνίας, να αβγατίζουν και άλλο τα κέρδη τους.
Το πολιτικό τους προσωπικό, κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, και το ΛΑΟΣ στηρίζουν τους νόμους χτες με τα μέτρα περικοπής μισθών, σήμερα με το φορολογικό, αύριο με το ασφαλιστικό.
Στους μόνους που μειώνουν τους φόρους είναι στις μεγάλες επιχειρήσεις από 25% σε 20% και τους ελαφρύνουν από το ΦΠΑ για να είναι ανταγωνιστικοί .
Έπεται το ασφαλιστικό με τη δουλειά ως τον τάφο, ακολουθεί ο «Καλλικράτης » για να δέσουν οι μαζικές απολύσεις με την κατάργηση υπηρεσιών και τα βάσανά μας τελειωμό δεν έχουν.
Οι πλειοψηφίες στην ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕΟΤΑ (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΑΣΚ) που αν και ανεβάζουν τους τόνους για δήθεν εναντίωση στις «νεοφιλελεύθερες πολιτικές» κατά πως λένε, θέλουν να παίξουν το ρόλο απορρόφησης των κραδασμών από τη λαϊκή αγανάκτηση.
Κρύβουν συνειδητά τους αίτιους και τις αιτίες που μας οδηγούν καθημερινά στην εξαθλίωση, με τη δική τους συναίνεση άλλωστε, και συμφωνία προχώρησαν οι λεγόμενοι κοινωνικοί διάλογοι.
Κάθε μέρα γίνεται κατανοητό ότι στον καπιταλισμό καμία κατάκτηση δεν είναι μόνιμη.
Σαν Συντονιστικό στους ΟΤΑ είχαμε έγκαιρα ενημερώσει ότι έρχεται καταιγίδα αντιλαϊκών μέτρων και ότι πρέπει να κηρύξουμε πόλεμο στον πόλεμο των καπιταλιστών.
Τώρα οι εργαζόμενοι έχουμε το λόγο, πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποια οικονομία θέλουμε και με ποια εξουσία θα την οργανώσουμε.

Παίρνουμε μέρος ΟΛΟΙ στη στάση εργασίας την Τρίτη 30 Μάρτη με συγκέντρωση στην πλατεία Ομόνοιας 11.30 π.μ.
ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την πέμπτη 8 Απρίλη στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 7.30 το απόγευμα ενάντια στα φορολογικά μέτρα.

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ
ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ
Για μια άλλη ανάπτυξη που να εξυπηρετεί τις δικές μας ανάγκες.
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

γραμματεία του Συντονιστικού